Brancher

Vi har en række brancher, hvor vi godt tør kalde os specialister og flere brancher hvor vi er markedsledende.

Alt tekst her

Dansk Mode og Textil

Rigtig mange års arbejde med kunder i tekstilbranchen, og vores professionelle tilgang til vore kunder og vores arbejde, har givet os et samarbejde med arbejdsgiverorganisationen Dansk Mode og Textil.

 

Læs mere

Alt tekst her

Industri

Vi har gennem en årrække løst mange branche mæssige udfordringer for store og mellemstore virksomheder inden for alle mulige brancher.

 

Læs mere

Alt tekst her

Sol og vind

Kun få er specialister i forsikring af sol- og vindmølleparker. Det er nødvendigt med specialister, når forsikringsselskabernes tilbud varierer med vidt forskellige dækninger og vilkår.  

 

Læs mere

Alt tekst her

Landbrug

Vores forsikringsrådgivning tager udgangspunkt i hverdagen for en moderne landbrugsvirksomhed, mere end i diverse forsikringsselskabers police bestemmelser.

 

Læs mere

Alt tekst her

Bygge & anlæg

Vores forsikringsmæglere har et grundigt kendskab til branchen og ikke mindst til de forsikringsmuligheder de enkelte forsikringsselskaber tilbyder til branchen.

 

Læs mere

Alt tekst her

Ingeniører og arkitekter

En professionel rådgiver kan ifalde ansvar for sine handlinger og undladelser, som ikke ville være ansvarspådragende for andre uden den samme faglige viden.

 

 

Læs mere

Alt tekst her

Forsamlingshuse

Vi har indgået en samarbejdsaftale med Landsforeningen Danske Forsamlingshuse (LDF) om forsikring af forsamlingshuse.

 

 

Læs mere

Alt tekst her

Øvrige virksomheder

Læs mere om vores brede udsnit af kundeporteføljer

 

Læs mere

Alt tekst her

Forsyning

Dansø har et indgående kendskab til risikoafdækning i en traditionel forsyningsvirksomhed i offentlig regi eller indenfor EL og varmeforsyning.

 

Læs mere