Personligt engagement

Vores mæglere er alle erfarne og uvildige specialister i forsikringsteknik og forhandling. Derfor er du altid sikker på, at din virksomheds forsikringportefølje er i de bedste hænder, når du lader os forvalte den. Vi er knivskarpe, når det gælder overblik, forhandling og justeringer i forhold til nye regler og udvikling i markedet. Læs mere her.

 

Om Dansø

Personligt engagement og højt serviceniveau er vores varemærke.

De to ting har vi alle altid med i tasken, når vi går på arbejde. Kunne du tænke dig en samarbejdspartner, der gør en ekstra indsats for at gøre dine forsikringer overskuelige og gennemsigtige, så har vi udviklet en Dansø-samarbejdsproces, der gør lige præcis det for dig. Hos Dansø får du overblikket, de rigtige værktøjer og aktuel rådgivning leveret af personligt engagerede mæglere, der arbejder for dig og dine interesser.  

Dansø samarbejder med både danske og internationale forsikringselskaber. Og vi er selvfølgelig medlem af Forsikringmæglerforeningen og samarbejder kun med danske og udenlandske forsikringsselskaber, der har koncession fra Finanstilsynet til at drive forsikringsvirksomhed i Danmark

Veluddannede forsikringsmæglere

Dansø består af mere end 30 engagerede forsikringsmæglere og forsikringsmæglerassistenter fordelt over hele landet. Vi arbejder tæt sammen og trækker på hinandens kompetencer i udfordringen med at give dig de bedst mulige vilkår og tilbud, uanset hvilken branche du befinder dig i. Faktisk har vi i nogle brancher så stor ekspertise, at vi godt tør kalde os blandt landets førende rådgivere.

 

Klageansvarlig: I henhold til Finanstilsynets bekendtgørelse nr. 1264 af 08.12.2006 skal en forsikringsmæglervirksomhed udpege en klageansvarlig person. Hos Dansø er det Michael Andersen, tlf. 97 25 27 95.